Ügyféloktatások

A Nemzetgazdasági Minisztérium térítésmentes szolgáltatást nyújt GOP ügyfelei számára: oktatás keretében osztja meg a pályázatok sikeres kezeléséhez szükséges ismereteket. Az oktatások célja, hogy a pályázatok nyertesei megismerjék a pályázatkezelési folyamatot, átlássák projektjük életútját, és ennek ismeretében zökkenőmentesen és pontosan tudják lebonyolítani pályázati forrással támogatott fejlesztésüket.

Ügyfélszolgálatunkra érkezett visszajelzések alapján ügyfeleink jelentős részben a pályázati életúthoz kapcsolódó nyomtatványok kitöltéséhez, a pályázati projektek hatékony kezeléséhez kapcsolódnak. Az oktatásokkal célunk a hiánypótlások számának csökkentése, a szerződéskötések és a kifizetések felgyorsítása, a projektek sikeres szakmai zárása, és ezeken keresztül az ügyfelek elégedettségének növelése.

A képzéssorozat hatékony segítséget nyújt a pályázati forrás elnyerését követően a pályázatkezelési nyomtatványok kitöltésében és a leggyakoribb hibák elkerülésében. A résztvevők részletesen megismerhetik pályázatuk életútját, a sikeres lebonyolítás érdekében szükséges és kötelező feltételeket, és az oktatás zárásakor konzultálhatnak saját meglévő pályázatuk kapcsán szakértő kezelőivel.

Az ügyféloktatás megtartására váltott témakörökben kerül sor, az oktatásokat szakembereinkből kialakított, képzett oktatói csapat tartja. A témakörök a pályázati életút szakaszainak megfelelően kerültek kialakításra, egymásra épülnek, de egymástól függetlenül elvégezve is jelentős segítséget nyújtanak.

A rendezvényre kizárólag a GOP ügyfelek jelentkezhetnek, számukra az oktatás térítésmentes, előzetes regisztrációhoz kötött. Az oktatások sikeressége érdekében a résztvevői létszám alkalmanként limitált.

Az oktatások témakörei:

  • Szerződésmódosítási tudnivalók ismertetése, felkészülés a helyszíni ellenőrzésre
  • Elszámolási tudnivalók, pénzügyi kérdések, monitoring jelentések
  • Elszámolási tudnivalók, pénzügyi kérdések, monitoring jelentések K+F

Regisztrálni az Ügyféloktatás regisztráció oldalon lehet. A regisztráció visszaigazolása egy alkalomra szól, időpont áthelyezés nem lehetséges. Lemondás esetén csak újbóli regisztrációval van mód ismét oktatásra jelentkezni.

A regisztrációs űrlap kitöltése nem jelent automatikus regisztrációt. A regisztráció visszaigazolása e-mailben történik.

Megosztás a Facebook-on Megosztás a Twitter-en Google+ megosztás

Széchenyi 2020Befektetés a jövőbe