Módosult a Fiatalok vállalkozó válása/A komponens című (GINOP-5.2.2-14 kódszámú) felhívás

Értesítjük a tisztelt támogatást igénylőket, hogy módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Fiatalok vállalkozó válása/A komponens” című (GINOP-5.2.2-14 kódszámú) felhívás.
A módosítások az alábbi táblázat foglalja össze:
Felhívás vonatkozó pontja
Eredeti szöveg
Módosítás
1.1.
A célcsoport legalább 20%-át, a legalább 6 hónapja álláskeresőként regisztrált fiatalok alkotják.
A célcsoport legalább 20%-át, a legalább 4 hónapja álláskeresőként regisztrált fiatalok alkotják.
A célcsoportba tartoznak a fentieken túl a 25-30 év közötti álláskeresők is. A 25-30 év közötti álláskeresők legfeljebb a teljes programba vont összlétszám 20%-áig vonhatók be.
A célcsoportba tartoznak a fentieken túl a 25-30 év közötti álláskeresők is. A 25-30 év közötti álláskeresők legfeljebb a teljes programba vont összlétszám 35%-áig vonhatók be.
3.7.1.
A vállalkozóvá válást segítő program elhagyásának időpontjában önfoglalkoztatásban lévő résztvevők száma elnevezésű indikátor azonosítója: NEC 11.2.
A vállalkozóvá válást segítő program elhagyásának időpontjában önfoglalkoztatásban lévő résztvevők száma elnevezésű indikátor azonosítója: 5.5.2.
A vállalkozóvá válást segítő program elhagyásának időpontjában önfoglalkoztatásban lévő résztvevők száma elnevezésű indikátor esetében az adatszolgáltatási kötelezettség kiegészült az alábbival:
„Az indikátorra vonatkozóan nemek szerinti megbontásban szükséges célértéket tervezni és adatot szolgáltatni, a célérték teljesítését azonban csak az összesített mutató esetében vizsgálja az irányító hatóság.”

Forrás: https://www.palyazat.gov.hu

Megosztás a Facebook-on Megosztás a Twitter-en Google+ megosztás

Széchenyi 2020Befektetés a jövőbe