EPTK felületet érintő karbantartás

2017. október 20-án, 16:00-tól várhatóan 21.00-ig karbantartási munkálatok miatt a Pályázati e-ügyintézés 2014-2020 felület (EPTK) rendszer és szolgáltatásai nem lesznek hozzáférhetőek.

A karbantartás idejére pályázóink türelmét és megértését köszönjük!

Forrás: https://www.palyazat.gov.hu

Módosult az Intelligens szakosodási kockázati tőkeprogram című Felhívás termékdokumentációja

Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Intelligens szakosodási kockázati tőkeprogram” című (GINOP-8.1.3/B-17 kódszámú) Felhívás termékdokumentációja.

Tájékoztatjuk a Tisztelt támogatást igénylőket, hogy a pénzügyi közvetítők kiválasztására irányuló közbeszerzési kiírás kialakításának folyamatában felmerült szakmai szempontok figyelembevételével módosításra került a Termékleírás az alap típusát illetően: az alapokat közös alap formában lehet majd létrehozni.

“ATM for SMEs” Mikrofinanszírozáshoz való hozzáférés javítása a kis- és középvállalkozások számára

2017.10.20.

Módosult a Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása című felhívás

Értesítjük a Tisztelt támogatást igénylőket, hogy a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatása” című (GINOP-3.2.2-8.2.4-16 kódszámú) felhívás módosult az alábbiak szerint.

Felhívjuk a figyelmet továbbá, hogy a benyújtás lehetősége újra nyitva áll a Tisztelt támogatást igénylők részére.

Forrás: https://www.palyazat.gov.hu

Módosult Az infokommunikációs ágazatban működő mikro-, kis- és középvállalkozások által előállított termékek és szolgáltatások piacosításának, nemzetközi piacokra való belépésének támogatása című felhívás

Értesítjük a tisztelt támogatást igénylőket, hogy módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Az infokommunikációs ágazatban működő mikro-, kis- és középvállalkozások által előállított termékek és szolgáltatások piacosításának, nemzetközi piacokra való belépésének támogatása” című (GINOP-3.1.2-8.2.4-16 kódszámú) felhívás.

Forrás: https://www.palyazat.gov.hu

EPTK felületet érintő karbantartás

2017. október 18-án, 17:00-től várhatóan 17.30-ig karbantartási munkálatok miatt a Pályázati e-ügyintézés 2014-2020 felület (EPTK) rendszer és szolgáltatásai nem lesznek hozzáférhetőek.

A karbantartás idejére pályázóink türelmét és megértését köszönjük!

Forrás: https://www.palyazat.gov.hu

Módosult az aktív turisztikai hálózatok infrastruktúrájának fejlesztését támogató felhívás

A Széchenyi 2020 keretében megjelent „Aktív turisztikai hálózatok infrastruktúrájának fejlesztése” című (GINOP-7.1.2-15 kódszámú) felhívás módosítására került sor.

A támogatási kérelem benyújtásához szükséges mellékletek köre bővítésre került „A módszertani útmutató GINOP projektek költség-haszon elemzéséhez" és a „Likviditási terv” című dokumentumokkal, valamint az ezek elkészítéséhez szükséges sablonokkal.
A módosítás miatt a támogatási igények beadása október 26-ig szünetel.

Megjelent a KKV szektor hatékonyságának növelése pénzügyi ismeretek fejlesztése, vállalkozói mentorálás biztosítása révén című felhívás

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „KKV szektor hatékonyságának növelése pénzügyi ismeretek fejlesztése, vállalkozói mentorálás biztosítása révén” című (GINOP-1.1.2-17-VEKOP-17 kódszámú) felhívás. A Felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 3,3 milliárd Ft.

Módosult a Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása hitel című Felhívás termékdokumentációja

Tájékoztatjuk a Tisztelt Támogatást Igénylőket, hogy a Széchenyi 2020 keretében megjelent „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása hitel” című (GINOP-8.1.1-16 kódszámú) Hitelprogram termékdokumentációjában az alábbi módosítás történt:

A 3. sz. mellékletben a jogszabályi előírásoknak megfelelően módosításra került, hogy a Regionális beruházás támogatás minimális saját forrás elvárt mértéke 25%.

Forrás: https://www.palyazat.gov.hu